Zo maak je een vliegende start met je bedrijf

In de opstart- en groeifase van jouw bedrijf komt er veel op jou af: inschrijving KVK regelen, een businessplan schrijven, een website (laten) maken, jouw administratie regelen (zelf doen of uitbesteden), klanten binnenhalen, netwerken, social media inzetten etc. Maar is jouw ICT eigenlijk wel op orde? Het blijkt namelijk dat slechts 1% van de startups de back-up en beveiliging van ICT gerelateerde zaken in orde heeft. MAC Services biedt jou daarom de volgende mogelijkheid in de vorm van een masterclass.

In deze masterclass zorgen wij dat jij echt een vliegende start maakt met jouw bedrijf en geen zorgen hoeft te maken over ICT gerelateerde zaken als computer, internet, cloud software en social media.

Inhoud masterclass:

  • Computer: hoe stel ik de beveiliging en een drie dubbele backup in en voorkom ik een virus, hack, crash of diefstal.
  • Internet: hoe krijg ik snel, veilig en stabiel internet.
  • Cloud: welke opslagdiensten en Office diensten (G Suite, Office 365, Google Drive, Dropbox of iCloud) moet ik gebruiken om flexibel te kunnen werken.
  • Online bedrijfssoftware: welke online bedrijfssoftware is beschikbaar en welke is geschikt voor mijn bedrijfsvoering?
  • Social media: welke social mediakanalen zijn geschikt voor mijn bedrijf om met mijn klanten te communiceren en welke tools kan ik inzetten.

Uitkomst masterclass

Na het volgen van deze masterclass weet jij hoe jij veiliger en flexibeler kunt werken en hoe jij meer tijdwinst kan creëren, kosten kan besparen en minder ICT problemen kunt hebben binnen jouw bedrijf.

Kosten:  gratis
Data:
 donderdag 28 september, 26 oktober, 30 november en 28 december.
Tijdstip: 9:30:00 – 12:00 uur
Doelgroep: Starters, freelancers, Z(Z)P’ers, hybride ondernemers.
Aantal deelnemers: min 4 max 12
Locatie: Tribes Utrecht CS, Leidseveer 2-10, 3511 SB Utrecht